Go Back
+ servings
Gulerodspandekager
Udskriv

Gulerodspandekager

Ret Bagværk, Morgenmad
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Antal 10 stk.
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 2 stk. æg
  • 4 spsk. hvedemel
  • 100 g havregryn, finvalsede
  • 2 dl mælk
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. kanel
  • 1/2 tsk. kardemomme
  • 250 g fintrevne rulerødder
  • 1 spsk. honning
  • 1 drys salt
  • smør til stegning

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne (pånær gulerødder) i en foodprocessor eller blender. Blend dejen, så den er ensartet.
  • Skæl gulerødderne og riv dem fint på et rivejern. Rør dem i dejen.
  • Steg pandekagerne på begge sider på en pande med smør. Sørg for ikke at lave dem for tykke.
  • Serveres med sirup, skyr og friske bær. Velbekomme.