Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Linsedip - dip med røde linser
Ret
Dip og dressinger
Køkken
Vegetarisk
Forb. tid
15
minutter
minutter
Tilb. tid
15
minutter
minutter
Antal
1
portioner
Forfatter
Stinna
Ingredienser
200
g
røde linser
1/2
dl
olie
gerne en variant, der ikke smager af for meget
2
spsk.
lys tahin
sesam-pasta
saft af 1 citron
1
fed
hvidløg
salt
1
tsk.
stødt paprika
1
tsk.
tørret stødt gurkemeje
Sådan gør du
Skyl linserne grundigt. Kog dem i letsaltet vand, til de er møre.
Kom afkølede linser, olie, tahin, citronsaft, hvidløg, salt, paprika og gurkemeje i en blender / minihakker.
Blend det hele godt, til dippen har en ensartet konsistens. Tilføj mere olie eller vand, hvis du ønsker en mere flydende variant.
Smages til med citronsaft og salt.
Noter
Dippen opbevares på køl og holder i en lille uges tid.