Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skær blomkål i mindre stykker. Vend det sammen med olie, spidskommen, salt og kanel. Det skal vendes godt rundt.
Fordel blomkål på en bageplade beklædt med bagepapir. Bages i 10-15 minutter, til det er lidt gyldent.
Imens laves tahindressingen. Bland alle ingredienserne i en skål. Bland det godt sammen med en ske. Dressingen skal være rimelig tyk, men skal kunne fordeles i salaten.
Kom grønkål i en skål og kom dressingen over. Masser dressingen ind i kålen - jeg brugte hænderne.
Hak rødløg og bredbladet persille. Skær avocado i tern. Fjern kernerne fra granatæblet.
Når blomkål er færdigt køles det af lidt, til det er lidt lunt.
Kom grønkål på et fad. Top med bagte blomkål, rødløg og bredbladet persille. Vend det lidt rundt.
Salaten toppes med avocado, granatæblekerner og feta.
Velbekomme.