Go Back
Vegetarisk Kung Pao
Udskriv

Vegetarisk Kung Pao

Ret Aftensmad
Køkken Vegetarisk
Antal 4 portioner
Forfatter Stinna

Ingredienser

Sauce

  • 4 spsk. soyasauce
  • 4 spsk. vineddike eller riseddike
  • 1 tsk. sesamolie
  • 1 spsk. revet ingefær
  • 1 spsk. limesaft
  • 2 spsk. sukker
  • 2 tsk. maizena
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • 1 dl koldt vand

Vegetarisk Kung Pao

  • 2 spsk. sesamolie
  • 200 g edamamebønner (frosne, uden bælg)
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 1 stk. grøn peberfrugt
  • 3 stk. løg
  • 1 stk. broccoli
  • 1 håndfuld usaltede cashewnødder (eller peanuts)

Servering

  • 3 stk. forårsløg
  • frisk rød chili
  • jasminris til 4 personer

Sådan gør du

Sauce

  • Rør alle ingredienserne til saucen sammen. Sæt det til side.

Vegetarisk Kung Pao

  • Kog ris efter anvisning på posen.
  • Skær peberfrugter i tern. Skær løg i kvarte og skær broccoli i mindre stykker.
  • Kom olie i en wok eller stor stegepande.
  • Tilsæt peberfrugt og steg det, til de er en smule møre.
  • Tilsæt løg, cashewnødder, broccoli og edamamebønner. Lad det stege under omrøring i 2-3 minutter.
  • Tilsæt saucen og lad det stege i cirka 2 minutter. Smag til med soyasauce.
  • Serveres med ris, forårsløg og chili. Velbekomme.