Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Indisk linsecurry
Ret
Aftensmad
Køkken
Indisk, Vegetarisk
Forb. tid
20
minutter
minutter
Tilb. tid
20
minutter
minutter
Antal
4
portioner
Forfatter
Stinna
Ingredienser
4
stk.
løg
4
fed
hvidløg
2 x 2
cm
frisk ingefær
olie til stegning
4
tsk.
spidskommen
4
tsk.
koriander, tørret
2
tsk.
kanel
2
tsk.
gurkemeje
2
dåse
hakkede tomater
2
dåse
kokosmælk
4
dl
vand
10
stk.
kartofler
2
dåser
belugalinser (cirka 480 g kogte belugalinser)
2
tsk.
soyasauce
salt
Tilbehør
brune ris
creme fraiche
naanbrød
frisk koriander
Sådan gør du
Hak løg og hvidløg fint. Riv ingefær fint. Kom olie på en pande og steg det heri under omrøring.
Tilsæt krydderier, dåsen med hakkede tomater, kokosmælk og vand.
Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Tilsæt til saucen.
Skyl belugalinser grundigt og tilsæt til saucen. Lad det simre til kartoflerne er møre.
Smag til med soyasauce og salt.
Serveres med brune ris, naanbrød, creme fraiche og friske koriander. Velbekomme.