Go Back
+ servings
Tostadas med bønner
Udskriv

Tostadas med bønner

Ret Aftensmad
Køkken Mexikansk, Vegetarisk
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Antal 8 stk.
Forfatter Stinna

Ingredienser

Bønnefyld

  • olie til stegning
  • 1 stk. løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. koriander
  • 1 tsk. paprika
  • 1/2-1 tsk. salt
  • 2 dåser kidneybønner
  • 2 dl vand
  • 2 spsk. tomatpuré

Tilbehør

  • 100 g revet ost
  • 2-3 stk. avocado
  • tomatsalsa
  • tacos eller tortillas

Sådan gør du

Bønnefyld

  • Hak løg og hvidløg fint. Kom olie på en pande og steg det derpå.
  • Tilsæt krydderier og lad det stege kort under omrøring.
  • Skyl kidneybønner grundigt og tilsæt dem til panden. Tilsæt vand og tomatpuré. Lad det simre i cirka 10 minutter. Smag til med salt.
  • Mos derefter fyldet en smule med en gaffel.

Tostadas

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • Placer pandekagerne på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Kom bønnefyldet på pandekagerne og top med revet ost. Bages i ovnen, til osten er smeltet.

Servering

  • De bagte tostadas serveres med tomatsalsa, friske koriander, creme fraiche og avocado. Velbekomme.