Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Tostadas med bønner
Ret
Aftensmad
Køkken
Mexikansk, Vegetarisk
Forb. tid
30
minutter
minutter
Tilb. tid
10
minutter
minutter
Antal
8
stk.
Forfatter
Stinna
Ingredienser
Bønnefyld
olie til stegning
1
stk.
løg
3
fed
hvidløg
2
tsk.
spidskommen
1
tsk.
koriander
1
tsk.
paprika
1/2-1
tsk.
salt
2
dåser
kidneybønner
2
dl
vand
2
spsk.
tomatpuré
Tilbehør
100
g
revet ost
2-3
stk.
avocado
tomatsalsa
tacos eller tortillas
Sådan gør du
Bønnefyld
Hak løg og hvidløg fint. Kom olie på en pande og steg det derpå.
Tilsæt krydderier og lad det stege kort under omrøring.
Skyl kidneybønner grundigt og tilsæt dem til panden. Tilsæt vand og tomatpuré. Lad det simre i cirka 10 minutter. Smag til med salt.
Mos derefter fyldet en smule med en gaffel.
Tostadas
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Placer pandekagerne på en bageplade beklædt med bagepapir.
Kom bønnefyldet på pandekagerne og top med revet ost. Bages i ovnen, til osten er smeltet.
Servering
De bagte tostadas serveres med tomatsalsa, friske koriander, creme fraiche og avocado. Velbekomme.