Tænd ovnen på 275 grader. Placer et bagestål eller en bageplade i midten af ovnen. Lad ovnen varme op en times tid.
Tag dejen ud af køleskabet og placer skålen et lunt sted, mens ovnen varmer op.
I de sidste 10 minutter inden bollerne skal ind, placeres et ildfast fad i bunden af ovnen. Hæld kogende vand deri og luk ovnen.
Drys mel på køkkenbordet. Vend dejen ud på bordet. Med en skarp kniv eller en 'dej-skærer' deles dejen i cirka 11 stykker. Placer dem på et stykke bagepapir på en bageplade med det samme. Du kan med fordel se om du kan stramme bollerne en smule op, når du skærer dem. Drys med lidt hvedemel.
Skru ovnen ned på 250 grader (alm. ovn). Træk bagepapiret fra bagepladen over på den varme bageplade. Luk ovnen og bag bollerne i 8 minutter.
Fjern nu det ildfaste fad med vand. Skru ovnen ned på 220 grader og bag bollerne i 10-12 minutter.
Lad bollerne køle af, inden de skæres over og spises. Velbekomme.