Go Back
Bagt tortillas
Udskriv

Bagt tortillas

Ret Aftensmad
Køkken Mexikansk, Vegetarisk
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Antal 6 stk.
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 6 stk. tortillas

Bønnefyld

  • 1 stk. løg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 stk. squash
  • 1 dåse kidneybønner
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. koriander
  • 1/2 tsk. kanel
  • salt og peber
  • 3 spsk. tomatpuré
  • 1 dl vand med 1/2-1 stk. grøntsagsbouillon
  • 100 g revet mozzarella
  • olivenolie til pensling

Tilbehør

  • 2 stk. avocado
  • creme fraiche
  • koriander

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn.

Bønnefyld

  • Hak løg fint og steg det i 1 spsk. olivenolie på en pande.
  • Skær squash i tern og tilsæt på panden.
  • Tilsæt krydderierne, skyllede kidneybønner, tomatpuré og grøntsagsbouillon. Lad det simre i cirka 10 minutter.

Bagning

  • Placer tortillas på 2 bageplader beklædt med bagepapir. Fordel fyldet i midten og drys med revet ost. Fold tortillapandekagerne over fyldet og pensl med olie.
  • Bages én plade ad gangen i cirka 10-15 minutter, til de er gyldne.
  • Serveres med avocado, creme fraiche og koriander. Velbekomme.