Go Back
Pasta med svampesauce
Udskriv

Pasta med svampesauce

Ret Aftensmad
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Antal 4 portioner
Forfatter Stinna

Ingredienser

Stegte svampe

  • 400 g svampe (fx brune champignon)
  • 1 spsk. olivenolie

Sauce

  • 2 stk. løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 5 dl piskefløde
  • 1 drys røget paprika
  • salt og peber

Servering

  • 400 g tørret pasta
  • parmesanost eller andet ost
  • frisk timian eller persille

Sådan gør du

Stegte svampe

  • Start med at rengøre svampene grundigt. Skær dem i skiver. Kom olie på en pande og steg svampene ved middelhøj-varme, til de har fået farve og er skrumpet ind. Hæld dem derefter på en tallerken.

Sauce

  • Kog pasta som anvist på pakken.
  • Hak løg og hvidløg fint. Kom olie på panden og steg løg og hvidløg, til de er 'klare' og ikke brune. Tilsæt fløde, salt, peber og paprika.
  • Tilsæt svampe og lad saucen simre, til pastaen er færdig. Hvis du ønsker en tykkere sauce, kan du tilsætte lidt maizena rørt op i vand. Smag saucen til med salt.
  • Hæld pastaen over i panden og vend det hele rundt. Tilsæt revet ost og drys med persille eller timian. Velbekomme.