Go Back
Pasta i pikantsauce
Udskriv

Pasta i pikantsauce

Ret Aftensmad
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Antal 4 portioner
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 250 g blomkål
  • 1 stk. porre
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 1 fed hvidløg
  • 150 g pikantost
  • 2 dl fløde
  • 2 dl mælk ( fx letmælk)
  • salt og peber
  • 350-400 g alm. pasta, tørret ( gerne en tyk variant)

Tilbehør

  • parmesanost
  • bredbladet persille

Sådan gør du

  • Skær porre i mindre stykker og pres hvidløg.
  • Steg det i olie på en stor pande.
  • Skær blomkål i mindre stykker og skær peberfrugt i tern. Tilsæt det til panden. Lad det stege i cirka 5 minutter.
  • Tilsæt pikantost, mælk og fløde. Lad det simre i 5-10 minutter. Smag til med godt med salt og peber.
  • Kog pasta og vend det i saucen. Drys evt. med parmesanost og bredbladet persille.