Go Back
Koreansk tacos
Udskriv

Koreansk tacos

Ret Aftensmad
Køkken Asiatisk, Vegetarisk
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Antal 8 stk.
Forfatter Stinna

Ingredienser

Dressing med chilimayo

  • 2 dl creme fraiche (gerne 9-18%)
  • 3 spsk. mayonnaise
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 0,5-1 spsk. chilisauce (alt efter hvor stærk den er)
  • 1 spsk. limesaft
  • salt

Marineret blomkål

  • 4 spsk. olivenolie
  • 1 stk. frisk ingefær (cirka 1 x 1 cm), revet
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk. soyasauce
  • 0,5 dl brun farin
  • 2 spsk. vand
  • salt og peber
  • 1 stk. blomkål

Fyld

  • 1 stk. lilla spidskål
  • 1 spsk. limesaft
  • salt og peber
  • koriander
  • syltede rødløg
  • sesamfrø
  • sød chilisauce

Sådan gør du

Tacos

Dressing med chilimayo

  • Rør alle ingredienserne sammen i en skål. Smag til med salt og sæt til side.

Marinade

  • Rør alle ingredienserne til marinaden sammen i en skål. Skær blomkål i mindre stykker. Kom marinaden på en pande og varm den op. Når marinaden er varm, tilsættes blomkål. Lad det stege i cirka 10 minutter, mens du vender rundt i det.

Fyld

  • Snit spidskål helt fint. Brug gerne en foodprocessor eller mandolinjern. Kom det i en skål. Tilsæt limesaft, salt og peber. Rør det rundt.

Servering

  • Smør tacos med dressing og fuld dem med stegt blomkål, spidskål, friske koriander, syltede rødløg, sesamfrø og lidt ekstra chilisauce. Velbekomme.