Go Back
Chilipasta
Udskriv

Chilipasta

Chilipasta - fyldt med smag. Opskriften rækker til én lille portion.
Ret Dip og dressinger
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Antal 1 glas
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 3 spsk. tomatpuré
  • 3 spsk. olivenpolie
  • godt med chili (frisk eller tørret)
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. soyasauce
  • 1 tsk. æblecidereddike
  • 1 tsk. citronsaft
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Rør alle ingredienserne til chilipasta sammen i en skål. Hvis du bruger frisk chili, så hak den meget fint. Pastaen må gerne være lidt stærk. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  • Opbevares i en bøtte i køleskabet.