Go Back
Thai cashew stir fry
Udskriv

Thai cashew stir fry

Ret Aftensmad
Køkken Asiatisk, Vegetarisk
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Antal 4 portioner
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 2 spsk. olivenolie til stegning
  • 4 stk. røde peberfrugter
  • 2 stk. stort løg
  • 2 stk. gulerødder
  • 4 fed hvidløg
  • 2 tsk. rød karrypasta
  • 100 g edamamebønner (fra frost, uden bælg)
  • 2 spsk. brun farin
  • 2,5-3 dl grøntsagsbouillon (0,5 stk. bouillonterning opløst i vandet)
  • 5-6 spsk. soyasauce
  • 70 g usaltede cashewnødder

Majsstivelse

  • 2 spsk majsstivelse
  • 6 spsk. vand

Tilbehør

  • 250 g fuldkornsnudler
  • frisk koriander
  • chili

Sådan gør du

  • Start med at koge ris eller nudler efter anvisning på pakken.
  • Skær peberfrugt i strimler og løg i kvarte (eller mindre). Skræl gulerødder og skær dem i tynde stave. Hak hvidløg fint.
  • Kom olie på en pande og tilsæt karrypasta. Tilsæt peberfrugt, løg, gulerødder og hvidløg. Steg dem i få minutter under omrøring. Tilsæt edamamebønner.
  • Tilsæt nu brun farin, grøntsagsbouillon og soyasauce.
  • I en skål blandes majsstivelse og vand sammen. Hæld det over i panden. Tilsæt cashewnødder og lad det hele simre nogle minutter. Saucen skal simre, for at den bliver tyk.
  • Server retten med ris eller nudler. Drys med frisk koriander og chiliflager - og evt. ekstra soyasauce.