Go Back
Nudler i peanutsauce
Udskriv

Nudler i peanutsauce

Ret Aftensmad
Køkken Asiatisk, Vegetarisk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Antal 4 portioner
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 250 g nudler (gerne fuldkorn)
  • 300 g spidskål
  • 2 stk. store løg
  • 2 stk. rød peberfrugt
  • 2 tsk. rød karrypasta
  • 200 g edamamebønner (frosne, uden bælg)
  • olivenolie til stegning

Sauce

  • 4 spsk. limesaft
  • 6 spsk. peanutbutter (gerne crunchy)
  • 4 fed hvidløg
  • 4 spsk. soyasauce
  • 8-10 spsk. vand
  • 2 tsk. sukker
  • 1 klump revet ingefær ( 2 x 2 cm)

Sådan gør du

  • Start med at koge nudlerne i letsaltet vand. Overhæld dem med koldt vand efter kogning - så klistrer de ikke så meget.
  • Snit spidskål fint. Skær løg i store stykker og skær peberfrugt i tynde strimler.

Sauce

  • Rør alle ingredienserne til saucen sammen i en skål.

Stegning

  • Kom olie på en pande. Tilsæt karrypasta. Tilsæt alle grøntsagerne og edamamebønner og steg dem under omrøring (cirka 1-2 minutter).
  • Tilsæt saucen og rør godt rundt.
  • Tilsæt nudler og vend det hele sammen.
  • Serveres med friske koriander og soyasauce til.
  • Velbekomme.