Go Back
Udskriv
Recipe Image
Udskriv
Nudler i peanutsauce
Ret
Aftensmad
Køkken
Asiatisk, Vegetarisk
Forb. tid
10
minutter
Tilb. tid
20
minutter
Antal
4
portioner
Forfatter
Stinna
Ingredienser
250
g
nudler (gerne fuldkorn)
300
g
spidskål
2
stk.
store løg
2
stk.
rød peberfrugt
2
tsk.
rød karrypasta
200
g
edamamebønner (frosne, uden bælg)
olivenolie til stegning
Sauce
4
spsk.
limesaft
6
spsk.
peanutbutter (gerne crunchy)
4
fed
hvidløg
4
spsk.
soyasauce
8-10
spsk.
vand
2
tsk.
sukker
1
klump revet ingefær ( 2 x 2 cm)
Sådan gør du
Start med at koge nudlerne i letsaltet vand. Overhæld dem med koldt vand efter kogning - så klistrer de ikke så meget.
Snit spidskål fint. Skær løg i store stykker og skær peberfrugt i tynde strimler.
Sauce
Rør alle ingredienserne til saucen sammen i en skål.
Stegning
Kom olie på en pande. Tilsæt karrypasta. Tilsæt alle grøntsagerne og edamamebønner og steg dem under omrøring (cirka 1-2 minutter).
Tilsæt saucen og rør godt rundt.
Tilsæt nudler og vend det hele sammen.
Serveres med friske koriander og soyasauce til.
Velbekomme.