Go Back
Salat med stegte peberfrugter
Udskriv

Salat med stegte peberfrugter

Opskriften rækker til 2 personer - eller som tilbehør til 4 personer, hvor der serveres andet til.
Ret Salat
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Antal 2 personer
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 5-6 stængler grønkål
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. lys vinagrette (eller lys eddike)
  • salt og peber
  • 1 tsk. limesaft
  • 1 håndfuld persille (gerne bredbladet)

Stegt peberfrugt

  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 1 stk. rødløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 tsk. mørk balsamico
  • salt og peber

Topping: saltmandler

  • salatost

Sådan gør du

Grønkålssalat

  • Start med at vaske grønkål og hak det fint. Hak persille fint og tilsæt det til skålen, Rør dressingen sammen og hæld den over skålen. 'Masser' med hænderne dressingen ind i grønkålen. Det gør at grønkål bliver blødere.

Stegte peberfrugter og rødløg

  • Skær peberfrugt i tern og rødløg i kvarte.
  • Kom olie på en pande og tilsæt peberfrugt og rødløg. Tilsæt balsamico, salt og peber. Lad det stege til grøntsagerne har fået en smule farve.

Servering

  • Lad peberfrugt og løg køle af et par minutter. Vend de lune grøntsager sammen med grønkål. Top salaten med fetaost og saltmandler. Velbekomme.