Go Back
Grønkålspasta
Udskriv

Grønkålspasta med græskar og fløde

Ret Aftensmad
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Antal 2 portioner
Forfatter Stinna

Ingredienser

Græskar

  • 200 g græskar (hokkaido eller butternut)
  • 1 tsk. paprika
  • 1 drys røget paprika
  • 1 drys cayennepeber

Sauce

  • 50 g frisk grønkål.
  • 2 dl fløde
  • 2 tsk. frisk timian, finthakket
  • 2 tsk. soyasauce
  • 1 tsk. mørk balsamico
  • salt og peber
  • 1 pakke frisk pasta
  • 1 dl kogevand fra pasta

Sådan gør du

Græskar

  • Start med at vaske græskar og skær skrællen af med en skarp kniv. Skær græskar i mindre stykker. Kom lidt olie på en pande og steg græskar. Tilsæt paprika, røget paprika og cayennepeber. Tilsæt 2 dl vand og lad det koge, til græskar er mørt og vandet er kogt ind.

Sauce

  • Kom en smule olie på en pande. Skyl grønkål godt og hak det fint. Tilsæt det til panden og lad det stege kort.
  • Tilsæt det møre græskar, fløde, timian, soyasauce, balsamico, salt og peber. Lad saucen simre, mens du koger pasta. Smag til med salt og peber.
  • Kog pasta efter ansvigning på pakken.
  • Hæld vandet fra pasta (gem 1 dl kogevand).
  • Kom pasta og kogevand i saucen. Vend det hele godt rundt.
  • Velbekomme.