Når dejen er hævet, hældes den ud på et meldrysset bord.
Rul dejen ud med en kagerulle til en stor rektangel.
Smør nu remoncen ud i et tyndt lag. Min remonce er en smule tør, så den skal blot fordeles i et tyndt lag. Fold dejen ind over sig selv, så du starter med 1/3 og derefter den sidste 1/3 - så du ender med 3 lag. Rul forsigtigt på dejen, så dejen bliver længere og du kan skære lidt længere strimler.
Skær tynde strimler af dejen (cirka 1,5 cm), så du har cirka 18 strimler af dejen.
Tag nu hver strimmel og sno den i begge ender, så den bliver helt snoret. Tag fat i den snoede strimmel og sno den to gange cirka rundt om din pegefinger og langemand. Den sidste del af strimlen strækker du ind over og sætter fast under bunden. Fortsæt med resten. Placer snurrerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Kom et stykke plastik over og derefter et fugtigt viskestykke. Lad dejen hæve 1 time.