Start med at skrælle græskar. Skær det i tern og kog det i en gryde, til det er helt mørt. Lad det køle af.
Smelt smør i en gryde. Tilsæt sødmælk. Når det er lunkent, blandes det med gær i en skål. Jeg bruger min røremaskine.
Tilsæt sukker, gurkemeje, æg og salt. Rør det rundt.
Tilsæt nu hvedemel og ælt det hurtigt sammen.
Mos græskar, så det er helt fint i konsistensen. Tilsæt det til dejen. Ælt dejen i 6-8 minutter, til den har samlet sig og er smidig. Den må endelig ikke være tør.
Lad dejen hæve i 1 time ved stuetemperatur. Husk at komme et fugtigt klæde over skålen.
Kom lidt hvedemel på køkkenbordet. Hæld dejen ud på bordet og del dejen i 11 stykker - cirka 70 g stykket. Tril bollerne til kugler (stram dem gerne op).
Alt efter hvilken metode du nu vil bruge, kommer der forskellige fremgangsmåder.
Tænd ovnen på 220 grader (over-og undervarme).