Kom vand i en skål og opløs gær heri. Jeg bruger min røremaskine til denne opskrift.
Tilsæt salt, sukker, æg og olie.
Tilsæt det grove mel og rør det ud i vandet.
Tilsæt nu mel og ælt dejen i cirka 10 minutter ved lav hastighed - til dejen virker glat og sammenhængende.
Lad dejen hæve 1 time et lunt sted med et fugtigt klæde over.
Mens dejen hæver, skal fyldet laves.
I en skål blandes alle ingredienserne til fyldet (pånær ost). Rør det godt sammen og smag til med salt.
Når dejen er hævet, kommes en smule mel på køkkenbordet. Vend dejen ud.
Rul dejen til et rektangel.
Smør saucen på og drys med ost.
Fold nu 1/3 af dejen ind mod midten og fold derefter den sidste tredjedel ind over den første, så dejen er i 3 lag. Rul forsigtigt på dejen.
Skær nu dejen ud (med en skarp kniv eller en dejskærer) i 20 strimler (cirka 2-3 cm bredde). Sno hver strimmel ved at du tager fat i hver ende og snor modsat.
Placer pizzastængerne på en bageplade. Tænd ovnen på 200 grader alm ovn.
Pensl pizzastængerne med sammenpisket æg og drys med sesam og oregano. Lad stængerne hæve, til ovnen er varm (cirka 20-30 minutter).
Bages midt i ovnen én plade ad gangen i cirka 20-25 minutter.