Go Back
Vegetar enchiladas
Udskriv

Vegetar enchiladas

Ret Aftensmad
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Forfatter Stinna

Ingredienser

Enchilada sauce

  • 1 stk. løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk. olie til stegning
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. røget paprika
  • 2 tsk. oregano
  • 1/2 tsk. kanel
  • 1 tsk. koriander, stødt
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 stk. grøntsagsbouillonterning
  • 1 tsk. sukker

Fyld

  • 2 fed hvidløg
  • 3 stk. peberfrugter
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. oregano
  • 150 g majs (frosne eller fra dåse)
  • 1 dåse kidneybønner (skyllet grundigt)
  • 1 tsk. groft salt

Servering

  • 6-8 stk. små tortillas
  • 200 g revet ost (mozzarellaost eller cheddarost)

Sådan gør du

  • Start med at tænde ovnen med 200 grader varmluft.

Enchiladasauce

  • Start med at hakke løg og hvidløg fint. Kom olie på en pande og steg løg og hvidløg cirka 30 sekunder.
  • Tilsæt krydderierne. Tilsæt dåsen med hakkede tomater, grøntsagsbouillon og sukker. Lad saucen simre i cirka 15 minutter. Smag til med salt.

Fyld

  • Hak løg og hvidløg fint. Kom olie i en gryde og steg løg og hvidløg.
  • Skær peberfrugt i mindre tern. Tilsæt til gryden.
  • Tilsæt spidskommen, paprika, oregano, majs, kidneybønner og salt.

Saml enchiladas

  • Kom et par spsk. enchiladasauce i et ildfast fad.
  • Smør hver pandekage med sauce og kom derefter fyld og ost i. Rul dem sammen og placer dem i det ildfaste fad.
  • Fordel det sidste enchiladasauce ovenpå rullerne og drys med det sidste ost. Hvis der er fyld til overs, kan dette placeres i kanten ved rullerne.
  • Bages midt i ovnen i cirka 15-18 minutter.