Go Back
Udskriv
Recipe Image
Udskriv
Vegetar enchiladas
Ret
Aftensmad
Køkken
Vegetarisk
Forb. tid
30
minutter
Tilb. tid
15
minutter
Forfatter
Stinna
Ingredienser
Enchilada sauce
1
stk.
løg
3
fed
hvidløg
1
spsk.
olie til stegning
1
tsk.
spidskommen
1
tsk.
paprika
1
tsk.
røget paprika
2
tsk.
oregano
1/2
tsk.
kanel
1
tsk.
koriander, stødt
1
dåse
hakkede tomater
1
stk.
grøntsagsbouillonterning
1
tsk.
sukker
Fyld
2
fed
hvidløg
3
stk.
peberfrugter
1
tsk.
spidskommen
1
tsk.
paprika
1
tsk.
oregano
150
g
majs
(frosne eller fra dåse)
1
dåse
kidneybønner
(skyllet grundigt)
1
tsk.
groft salt
Servering
6-8
stk.
små tortillas
200
g
revet ost
(mozzarellaost eller cheddarost)
Sådan gør du
Start med at tænde ovnen med 200 grader varmluft.
Enchiladasauce
Start med at hakke løg og hvidløg fint. Kom olie på en pande og steg løg og hvidløg cirka 30 sekunder.
Tilsæt krydderierne. Tilsæt dåsen med hakkede tomater, grøntsagsbouillon og sukker. Lad saucen simre i cirka 15 minutter. Smag til med salt.
Fyld
Hak løg og hvidløg fint. Kom olie i en gryde og steg løg og hvidløg.
Skær peberfrugt i mindre tern. Tilsæt til gryden.
Tilsæt spidskommen, paprika, oregano, majs, kidneybønner og salt.
Saml enchiladas
Kom et par spsk. enchiladasauce i et ildfast fad.
Smør hver pandekage med sauce og kom derefter fyld og ost i. Rul dem sammen og placer dem i det ildfaste fad.
Fordel det sidste enchiladasauce ovenpå rullerne og drys med det sidste ost. Hvis der er fyld til overs, kan dette placeres i kanten ved rullerne.
Bages midt i ovnen i cirka 15-18 minutter.