Go Back
Couscoussalat-med-avocado-fetacreme
Udskriv

Couscous salat med avocado-feta creme

Ret Salat
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Antal 4 portioner
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 100 g couscous ukogt
  • 3 dl vand

Avocado-creme:

  • 2 stk. avocado
  • 100 g fetaost
  • 1 dl creme fraiche 10% fedt
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. citronskal fintrevet
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. spidskommen stødt

Salat

  • 4 stk. store tomater
  • 1 stk. agurk
  • 3 håndfulde frisk spinat
  • 400 g kikærter kogte, fra dåse

Tilbehør: syltede rødløg

  • 50-75 g soltørret tomat i olie
  • 25 g pinjekerner

Sådan gør du

  • Kom couscous i en skål.
  • Hæld kogende vand over og rør rundt. Lad det trække, til alt væsken er væk.

Avocado-feta creme

  • I en minihakker kommes avocado, fetaost, creme fraiche, hvidløg, citronskal, spidskommen og citronsaft. Blend det til en ensartet konsistens.

Salat

  • Skær agurk og tomater i tern. Vend det afkølede couscous sammen med spinat, agurk, tomater og avocado-cremen. Skyl kikærter grundigt og vend dem i salaten.

Servering

  • Rist pinjekerner på en tør pande, til de er gyldne.
  • Top salaten med fetaost, hakkede soltørrede tomater, syltede rødløg og ristede pinjekerner.