Udskriv
Havregrødspandekager
Opskriften rækker til 1-2 portioner, alt efter hvor sultne I er.
Ret Morgenmad
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Antal 9 stk.
Forfatter Stinna
Havregrød (cirka 200g færdig havregrød)
Resten
- 2 stk. æg
- 3 spsk. hvedemel
- 1 tsk. honning
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. kanel
- 1 drys salt
- smør til stegning
Topping
- græsk yoghurt
- mørk chokolade
- friske bær
Havregrødspandekager
I en skål blandes havregrød (cirka 200 gram), æg, hvedemel, honning, bagepulver, kanel og salt. Rør det godt sammen.
Kom smør på en pande (slip-let) og steg pandekagerne. De skal først vendes, når de er gyldne. Jeg bager dem på middel-varme.
Server pandekagerne med græsk yoghurt, mørk chokolade og friske bær.