Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Rabarbersaft
Skøn og nem opskrift på rabarbersaft, som smager fantastisk iskold.
Ret
Drikke
Køkken
Vegetarisk
Forb. tid
10
minutter
minutter
Tilb. tid
10
minutter
minutter
Antal
1.5
L
Forfatter
Stinna
Ingredienser
600
g
rabarber
1
L
vand
170
g
sukker
(eller mere, alt efter hvor sødt du ønsker det)
Sådan gør du
Skær rabarber i mindre skiver. Kom rabarber, vand og sukker i en gryde.
Lad saften koge i 10-20 minutter. Smag til med sukker.
Si saften og hæld den på flaske. Hvis du ønsker en helt klar saft, kan du si det i et klæde.
Opbevar saften på køl.
Noter
Tip: Hvis du ikke får drukket saften inden for et par dage, så kan den sagtens fryses. Kom saft i en pose og frys med det samme.