Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
I mens tærten er på køl, skal mazarinmassen laves.
Kom alle ingredienserne i en skål og bland det godt sammen. Evt. med en gaffel eller med hænderne. Det skal være en ensartet masse.
Tag tærtefadet ud af køleskabet og fordel mazarinmassen derpå. Bag tærten i 15-17 minutter. Hold godt øje med den, der er forskel på ovne. Hvis kanterne bliver for mørke, kan du komme et stykke staniol over.
Mens tærten bager, hakkes det mørke chokolade groft.
Tag tærten ud af ovnen og kom det hakkede chokolade på. Så smelter det på tærten. Fordel chokoladen med en ske. Lad tærten afkøle helt, så chokoladen stivner. Du kan med fordel sætte den i køleskabet.
Når chokoladen er stivnet, vendes tærten forsigtigt ud af tærtefadet. Skær evt. langs kanten med en kniv, så er den nemmere at få ud. Placer tærten på et kagefad eller en tallerken.