Go Back
Onepot ratatouille
Udskriv

Onepot ratatouille

Ret Aftensmad
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Antal 2 personer
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 300 g aubergine
  • 1 stk. grøn peberfrugt
  • 1 stk. løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 150 g fuldkornspasta
  • 6 dl bouillon (vand med én bouillonterning)
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk. tomatpure
  • 1/2 tsk. røget paprika
  • 1 spsk. oregano, tørret
  • 1 spsk. timian, tørret
  • 230 g kogte sorte bønner (fra dåse), skyllet
  • 1 spsk. mørk balsamico

Topping

  • frisk timian
  • parmesanost

Sådan gør du

  • Start med at skære aubergine og peberfrugt i tern. Hak løg fint.
  • Kom alle ingredienserne i en gryde eller stor pande. Rør det godt rundt.
  • Lad retten simre i cirka 20 minutter, eller til pasta er møre. Tilsæt lidt ekstra vand, hvis saucen bliver for tyk.
  • Smag retten til med salt. Top med frisk timian og revet parmesanost. Velbekomme.