Go Back
Pastasalat med soltørrede tomater
Udskriv

Pastasalat med soltørrede tomater og feta

Opskrift på nem pastasalt med soltørrede tomater, hvidløg, persille og fetaost. Opskriften rækker til 3-4 personer, hvis den spises som tilbehør.
Ret Salat
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Antal 4 portioner
Forfatter Stinna

Ingredienser

Pastasalat

  • 200 g fuldkornspasta (ikke kogt)
  • 1 stk. rødløg
  • 5 stk. cherrytomat
  • 1/2 stk. agurk
  • 1/2 dl soltørrede tomater (i olie)

Dressing

  • 1 stor håndfuld persille (gerne bredbladet)
  • 1 spsk. limesaft
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • salt og peber
  • 1 drys tørret chili

Topping

  • 1 håndfuld Fetaost eller salatost

Sådan gør du

Pastasalat

  • Start med at koge pasta i letsaltet vand efter anvisning på pakken.
  • Hak rødløg fint. Skær cherrytomater i halve og skær agurk i tern. Kom det i en skål.
  • Skær soltørrede tomater i mindre stykker og kom i skålen.

Dressing

  • I en skål blandes finthakket persille, limesaft, olivenolie, finthakket hvidløg, salt, peber og lidt chili. Bland det godt sammen.
  • Når pasta er afkølet, kommet det i salaten. Hæld dressingen over og bland det godt sammen.
  • Top salaten med fetaost. Velbekomme.