Opskriften herunder rækker til 3-4 quesadillas. Hvis der er en rest fyld til overs, kan det spises med ris til næste dag.
Ret Aftensmad, frokost
Køkken Mexikansk, Vegetarisk
Forb. tid 20minutter
Tilb. tid 10minutter
Forfatter Stinna
Ingredienser
Bønnefyld
1stk.løg
1fedhvidløg
2 stk.store tomater
1stk.peberfrugt (rød eller grøn)
1spsk.spidskommen
1tsk.røget paprika
1tsk.stødt koriander
1/2tsk.kanel
1tsk.oregano
1dåsesorte bønner
50gmajs (fra dåse eller frost)
2spsk.tomatpure
1-2spsk.limesaft
salt og peber
Quesadillas
6-8stk.tortillapandekager
70-100grevet cheddarost
Sådan gør du
Bønnefyld
Hak løg og hvidløg fint. Steg det i en gryde i lidt olie.
Skær peberfrugt og tomater i tern og tilsæt til gryden.
Tilsæt spidskommen, røget paprika, koriander, kanel og oregano. Lad det stege lidt.
Skyl bønner og majs godt. Tilsæt det til gryden sammen med tomatpure, limesaft, salt g peber. Lad det stege lidt, så peberfrugt og tomat bliver lidt møre.
Quesadillas
Tag en tortillapandekage og fordel bønnefyldet derpå. Drys med ønsket mængde revet cheddrost. Kom en tortillapandekage på toppen. Steges/bages enten i ovnen, på en stegepande eller en paninimaskine.