Go Back
Spinatblinis
Udskriv

Spinatblinis med creme fraiche og syltede rødløg

Skøn forret eller snack med spinat.
Ret frokost, Tapas
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Antal 15 stk.
Forfatter Stinna

Ingredienser

Spinatblinis

  • 1 stk. æg
  • 1 dl mælk
  • 1 dl fed creme fraiche
  • 120-140 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1/2 tsk. groft salt
  • peber
  • 2 håndfulde frisk spinat

Topping: Syltede rødløg

  • frisk spinat
  • creme fraiche
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Pisk alle ingredienserne (pånær spinat) til blinis sammen i en skål.
  • Kom indholdet i en foodprocessor sammen med frisk spinat. Blend det godt sammen. Dejen skal være som en tyk pandekagedej. Tilsæt mere mel, hvis den er for tynd.
  • Kom en smule olie på en pande. Brug gerne en slip-let pande, så de ikke brænder fast.
  • Steg spinatblinis til de er gyldne på begge sider.
  • Top dem med creme fraiche, salt, peber og syltede rødløg.