Go Back
Agurkesalat
Udskriv

Agurkesalat

Hjemmelavet agurkesalat med eddikelage.
Ret frokost, Tilbehør
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Antal 1 glas
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 1 stk. agurk
  • salt

Eddikelage

  • 2 dl lys eddike
  • 1 dl vand
  • 1 dl sukker

Ekstra

  • 3 stk. lauerbærblade
  • 10 stk. peberkorn

Sådan gør du

Agurk

  • Start med at skære agurk i tynde skiver. Drys med salt og lad det trække.

Eddikelage

  • I en gryde koges eddike, vand og sukker sammen. Lad det køle helt af.

Sylte

  • Skold et patentglas med kogende vand.
  • Skyl agurkerne grundigt, så saltet kommer af. Kom agurkerne i patentglasset sammen med lauerbærblade og peberkorn.
  • Tilsæt den afkølede eddikelage. Luk glasset og opbevar det på køl.