Go Back
+ servings
Vegetarisk blinis
Udskriv

Vegetarisk blinis med guacamole og syltede rødløg

Opskriften på vegetarisk blinis rækker til 3-4 personer, hvis de er en del af et tapasbord. Der bliver12 små blinis ud af opskriften.
Ret Forret, Tapas
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 12 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Antal 12 stk.
Forfatter Stinna

Ingredienser

Blinis

  • 1 stk. æg
  • 1 dl mælk (jeg bruger sødmælk)
  • 1 dl creme fraiche (gerne en med høj fedt %)
  • 120 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1/2 tsk. groft salt
  • 1 drys peber
  • olie til stegning

Guacamole

  • 2 stk. avocado
  • 2 spsk. creme fraiche (gerne 18 %)
  • salt og peber

    Topping: Syltede rødløg, soyamandler og frisk spinat

      Sådan gør du

      Blinis

      • Pisk æg, mælk og creme fraiche sammen i en skål. Jeg brugte en elpisker.
      • Tilsæt mel, bagepulver, salt og peber. Pisk det sammen. Det skal have en tyk konsistens pandekage-konsistens.
      • Kom en smule olie på en pande. Kom dejen på en stegepande med en ske. Hver blinis er cirka én stor spiseske-fuld. Lad dem stege på begge sider, til de er gyldne.

      Guacamole

      • I en skål moses avocado, creme fraiche, salt og peber sammen. Smag til med salt.

      Servering

      • Vegetarisk blinis serveres med frisk spinat, en klat guacamole, lidt syltede rødløg og grofthakkede soyamandler.
      • Velbekomme.