Start med at smelte chokolade og smør sammen i en gryde eller over et vandbad. Lad det køle helt af.
Tænd ovnen på 175 grader alm. ovn (dvs. over-og undervarme).
I en skål piskes æg, sukker og brun farin. Pisk 2-3 minutter, til det er luftigt og skummende. Brug gerne en håndmikser eller en røremaskine med piskefunktion.
Vend chokolade-blandingen (den skal være helt kold) i æggemassen. Vend det forsigtigt sammen.
Tilsæt nu resten af ingredienserne og vend det forsigtigt sammen, så luften ikke mases ud af æggemassen. Du kan med fordel si ingredienserne i, hvis der er klumper i de tørre ingredienser.
Beklæd en form med bagepapir. Fordel kagedejen der. Dejen skal være cirka 2-3 cm høj.
Brownien bages midt i ovnen i cirka 20-25 minutter. Prik i den med en gaffel. Der skal hænge lidt kagedej ved, men må endelig ikke blive bagt for meget. Det er meningen, at den skal være lidt underbagt i midten - uden at være flydende.
Lad brownien køle helt af. Allerhelst på køl i minimum 3 timer - gerne natten over.