Opløs gær i lunkent vand. eg bruger min røremaskine til denne opskrift.
Tilsæt olie, salt og græsk yoghurt. Rør det god ud. Tilsæt nu hvedemel. Lad røremaskinen ælte, til dejen virker spændstig - cirka 10 minutter. Dejen skal gerne slippe skålens kanter, så er den færdig.
Lad dejen hæve i 1,5 time på køkkenbordet, med et fugtigt viskestykke over.
Del dejen i 6 lige store stykker. Rul klumperne ud og lad dem hvile cirka 10 minutter.
Kom en smule olie på en pande. Bag brødene på panden ét ad gangen. Brug helst en slip-let pande, så de ikke hænger fast. De skal bages til de er gyldne på begge sider. Kom dem på en tallerken med et viskestykke over, så de holder sig fugtige.
Smelt smør i en gryde. Tilsæt finthakket hvidløg. Pensel naanbrødene med det smeltede hvidløgssmør.