Pisk blødt smør (ikke smeltet) sammen med brun farin og sukker.
Tilsæt vaniljesukker, æg, bagepulver, natron, hvedemel og salt. Rør det godt rundt.
Hvis dejen virker lidt usammenhængende, så prøv at samle den med hænderne. Så burde den blive fast og samle sig.
Hak chokoladen groft og fordel det i dejen. Sæt dejen på køl i 1 time.
Efter 1 time tændes ovnen på 175 grader alm. ovn (det vil sige over-og undervarme).
Tril dejen til kugler af cirka 50 gram. Så får du cookies i ens størrelse og de er derfor nemmere at bage jævnt.
Kom bagepapir på en bageplade. Placer 5 kugler på bagepladen. Der skal være mellemrum mellem dem, da de flyder meget ud.
Placer bagepladen midt i ovnen. Bag dine cookies i cirka 11-12 minutter. Kig til dem - de skal være gyldne i kanten og lysere i midten. I min søsters ovn skulle de have cirka 14 minutter.
Træk bagepapiret med de varme cookies over på en kold bagerist. Lad dem køle af. Bag resten af dine cookies og opbevar dem i en kagedåse, når de er helt afkølede.