Go Back
Udskriv

Stegte rispapirsruller - forårsruller med rispapir

Ret Aftensmad
Køkken Vegetarisk
Antal 2 personer
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • Rispapir - jeg kan bedst bruge de firkantede stykker
  • ½ stk. broccoli
  • 1-2 stk. gulerødder
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dåse bønnespirer
  • Olie til stegning
  • 1 løg
  • Salt

Sådan gør du

  • Lav først peanutbutter dip, følg link i teksten.
  • Skær løg, broccoli og gulerødder i tynde strimler.
  • Steges i olie.
  • Når det er blevet lidt gyldent, tilsættes bønnespirerne.
  • Steges til grøntsagerne er en smule bløde.
  • Tages af panden.
  • Nu skal rullerne rulles.
  • Kom et stykke rispapir under koldt vand.
  • Læg rispapiret på et skærebræt.
  • Kom grønt i og en smule frisk koriander. Pas på med at komme for meget fyld i, de skal være ret tynde/små.
  • Luk siderne og enderne sammen.
  • Dettes gøres med rispapir, til der ikke er mere fyld.
  • Steges i olie - ikke friturestege. De skal være gyldne og sprøde på siderne. Jeg stegte dem på alle fire sider.
  • De skal spises med det samme, da de bliver bløde af at ligge for længe