Go Back
Udskriv

Bønnepasta med avocado-feta creme

Ret Aftensmad
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Antal 2 personer
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 100 g bønnepasta rå vægt (købes i større supermarkeder)
  • 2-3 stk. små avocadoer
  • 1 stk. rødløg
  • 1 stk. peberfrugt
  • 1 stor håndfuld frisk spinat
  • 2 fed hvidløg
  • Feta jeg bruger den man selv skærer
  • 1 spsk. citronsaft
  • salt
  • 10 stk. cherrytomater

Sådan gør du

  • Kog pasta efter anvisning på posen.
  • Kom avocado, salt, citron og hvidløg i en minihakker/blender.
  • Blend til det er en ensartet masse. Smag til med salt og citron.
  • Skær tomater, peberfrugt, rødløg og feta i små stykker.
  • Bland grøntsagerne, spinat og avocado-cremen og kom feta i.
  • Når pastaen er kogt, skal den køle af. Jeg kommer det hurtigt under den kolde vandhane.
  • Bland pastaen sammen med de andre ingredienser. Så er det klart til at spise.
  • Velbekomme.

Noter

( + EN REST TIL FROKOST)