Go Back
Udskriv

Æblecrumble med havregryn og kanel

Ret Bagværk
Køkken Vegetarisk
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 4 stk. æbler
  • 1 tsk. kanel til æblerne

Crumble

  • 1 dl mandler
  • 2 dl havregryn
  • 2 tsk. kanel
  • 1 spsk. honning mere hvis du ønsker en mere sød variant
  • 5-6 spsk. smeltet smør / kokosolie

Sådan gør du

  • Smelt kokosolie og honning i en gryde.
  • Skær æblerne ud i tynde skiver og kom dem i et fad - mit var 10 x 15 cm. Drys med 1 tsk kanel og vend æblerne rundt.
  • Bland havregryn, hakkede mandler, kanel og blandingen fra gryden.
  • Kom det over æblerne.
  • Bages ved 180b grader (ikke varmluft) til æblerne er møre og crumblen har fået en gylden farve. Det tog ca. 20 minutter i min ovn.
  • Server med en klat creme fraiche - velbekomme!