Go Back
Udskriv

Appelsin chokolade muffins

Ret Bagværk
Køkken Vegetarisk
Antal 6 stk.
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 1 æg
  • 50 g havregryn brug evt. glutenfri
  • 1 appelsin - saft og skal
  • 25 g fedtstof kokosolie, smør, smeltet
  • 10 dadler
  • 1 tsk kanel
  • ½ tsk bagepulver
  • lidt salt
  • ½ dl mælk laktosefri eller rismælk
  • 50 g mørk chokolade hakket

Sådan gør du

  • I en minihakker blendes alle ingredienserne sammen pånær chokolade. Sørg for, at dejen er rimelig ensartet i konsistensen.
  • Rør hakket chokolade i dejen.
  • Kom dejen i muffinsforme. Jeg brugte silikoneforme.
  • Bages ved 200g i ca. 15-20 min, hold øje med dem - der er forskel på ovne.
  • Lad dem køle af inden de spises.
  • Opbevares på køl.
  • Velbekomme.