Go Back
+ servings
Udskriv

Majspandekager med agurke salsa

Ret Aftensmad, frokost
Køkken Vegetarisk
Antal 2 personer
Forfatter Stinna

Ingredienser

pandekager:

  • 200 g majs frosne skal lige tø lidt op inden brug
  • 1 æg
  • 1 spsk olie
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 75 g majsmel
  • 1 dl vand
  • 1 dl soltørrede tomater hakket
  • ½ stk. løg finthakket
  • olie til stegning

agurkesalsa:

  • 1/4 stk. agurk skåret i små tern
  • 1 tsk olie
  • saft af 1 citron
  • lidt chili + salt
  • 2 forårsløg hakket

Sådan gør du

  • Først laves pandekagerne. Bland mel, bagepulver, vand, olie, salt og æg i en skål.
  • Pisk det sammen og tilføj majs og soltørrede tomater.
  • Steges ved middel varme på begge sider.
  • Imens laves agurke-salsa.
  • Bland agurk, olie, citron, chili, salt og forårsløg i en skål.
  • Smag til med salt.
  • Server pandekagerne med lidt salsa ovenpå - velbekomme!