Go Back
Udskriv

Små hassenødde-bidder

Ret Søde snacks
Køkken Vegetarisk
Antal 10 stk.
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 200 g hasselnødder
  • 10 dadler de bløde fra papæske
  • 1 spsk kokosolie
  • 1 lille drys salt
  • ½ tsk vanillepulver
  • 1 spsk nøddesmør mandelsmør, hasselnøddesmør eller peanutbutter
  • 100 g mørk chokolade jeg bruger 80%

Sådan gør du

  • Star med at hakke hasselnødderne (som vist på billedet herunder). Jeg bruger som altid en minihakker.
  • Blend herefter dadler eller mos dem med en gaffel.
  • Bland hasselnødderne, dadlerne, kokosolie, salt, vanillepulver og nøddesmør i en skål.
  • Brug hænderne til at få blandingen blandet godt.
  • Kom det i en form beklædt med bagepapir. Jeg brugte en lille 10+ x 20cm form. Sæt den i fryseren.
  • Efter 1 times tid tages formen ud og indholdet skæres i små firkanter.
  • Smelt mørk chokolade over vandbad og overtræk bidderne med chokolade.
  • Drysses med hasselnødder - velbekomme!
  • Opbevares på køl.