Go Back
Udskriv

Spaghetti med blomkåls-tomatsauce

Ret Aftensmad
Køkken Vegetarisk
Antal 2 personer
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 1/2 stk. blomkål ikke alt for stort
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 spsk. tomatpuré
  • 1 stk. løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 dl soltørrede tomater de hakkede i olie
  • 1 håndfuld frisk basilikum/ oregano
  • evt. lidt tørret oregano!
  • 1/2 dåse kokosmælk - for at gøre saucen cremet. Her kan der sagtens bruges fløde eller soyafløde hvis du ikke er vild med kokosmælk.
  • Salt
  • Peber
  • olie til stegning
  • Bønnepasta til servering

Sådan gør du

  • Hak løg, hvidløg og soltørrede tomater.
  • Steg det i en gryde i olie, bare ét minuts tid.
  • Skær blomkål i stykker og kom det i gryden. Alt skal blendes, så det behøver ikke være små stykker.
  • Nu tilsættes tomatpuré og dåsen med hakkede tomater.
  • Tilsæt salt og peber.
  • Lad det hele koge, til blomkål er helt mørt.
  • Kom kokosmælk i og blend det hele. Jo mere det blendes, jo finere bliver saucen.
  • Smag til med salt og peber.
  • Serveres med spaghetti. Drys evt. med parmesan.
  • Velbekomme!