Go Back
Udskriv

Stegte nudler og grøntsager

Ret Aftensmad
Køkken Asiatisk, Vegetarisk
Antal 2 personer
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 2 pakker fuldkorns nudler
  • 3 stk. forårsløg
  • 4 fed hvidløg
  • 3 x 3 cm frisk ingefær
  • 1 stk. broccoli
  • 1 stk. gul peberfrugt
  • 1/2 stængel citrongræs kan sikkert sagtens undlades, men giver god smag
  • 1/2 stk. rød chili
  • 3 spsk. soyasauce
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. agavesirup / honning
  • olie til stegning
  • friske koriander til pynt.

Sådan gør du

  • Kog nudlerne som anvist på pakken.
  • Hak forårsløg, hvidløg og ingefær.
  • Steg det i olie på panden, til det får en smule farve.
  • Skær broccoli og peberfrugt i mindre stykker.
  • Tilsæt nu broccoli og peberfrugt.
  • Lad det stege lidt.
  • Tilsæt citrongræs og chili til panden.
  • Lav en sauce af soya, citronsaft og honning.
  • Når nudlerne er kogt, hældes vandet fra og nudlerne kommes på panden.
  • Tilsæt saucen og lad nudlerne stege på panden, til saucen er trængt ind i nudlerne.
  • Drys med friske koriander og smag til med salt eller soyasauce.
  • Velbekomme!