Go Back
+ servings
Udskriv

Granola cups

Ret Morgenmad
Køkken Vegetarisk
Antal 8 stk.
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 4 dl finvalsede havregryn
  • 1 dl kokosmel den almindelige variant
  • 50 g smør
  • 4 spsk. sirup jeg brugte ahornsirup
  • et nip salt
  • skyr
  • friske hindbær

Sådan gør du

  • Smelt smør i en gryde.
  • Kom havregryn, kokosmel, sirup, salt og smeltet smør i en skål og bland det godt rundt.
  • Kom dejen i små forme - jeg brugte silikoneforme. De var lidt svære at arbejde med, så hårde forme smurt med smør er at foretrække.
  • Sørg for at presse dejen godt ud i formen, så den er lige fordelt.
  • Bages i ovnen ved 150 grader (ikke varmluft) i 20-30 minutter. Hold øje med dem - de skal være let gyldne.
  • De bliver faste i konsistensen, når de er kølet af.
  • Toppes med skyr og friske hindbær.
  • Velbekomme!