Go Back
Udskriv

Blomkålstortillas

Ret Bagværk
Køkken Vegetarisk
Antal 6 stk.
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 3/4 stk. blomkål 450-500 g
  • 2 stk. æg
  • 3 spsk. hvedemel
  • salt
  • peber

Sådan gør du

  • Snit blomkål meget fint og gerne i en minihakker, så det nærmest bliver til blomkålsris.
  • Kom blomkål i en skål og kom det i mikroovnen i 2 minutter. Efter to minutter røres der i det og giv det igen 2 minutter.
  • Nu skal det vrides i et klæde. Jeg brugte et viskesstykke. Pres så meget væske ud som muligt, men pas på - det er meget varmt.
  • Når næsten alt væsken er presset fra, kommes blomkål i en skål og tilsæt æg, salt, peber og hvedemel.
  • Rør det hele rundt, så det blandes godt.
  • Tænd ovnen på 190 grader (varmluft).
  • På en bageplade beklædt med bagepapir deles massen i 6 bunker, som spredes ud med en ske til runde cirkler.
  • Bages 5-8 minutter og vendes derefter, hvorefter de bages i 5-8 minutter igen.
  • Velbekomme!