Go Back
Rajma
Udskriv

Rajma

Ret Aftensmad
Køkken Indisk, Vegetarisk
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 2 stk. løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 x 2 cm frisk ingefær
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • 1/2 tsk. stødt koriander
  • 1/2 tsk. kardemomme
  • 1,5 spsk. garam masala
  • 1 tsk. kanel
  • 1/2 frisk rød chili finthakket
  • 2 knivspids nelliker
  • 2 dåser kidneybønner
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 dl vand
  • 1 dl røde linser
  • salt retten skal have en del salt

Tilbehør

  • brune ris
  • frisk koriander

Sådan gør du

  • Hak løg, ingefær og hvidløg fint. Kommes på pande med lidt olie.
  • Kom alle krydderierne ved. Lad det stege et minut under omrøring.
  • Tilsæt kidneybønner, tomat, røde linser og vand.
  • Lad retten koge ind, indtil linserne er helt møre. Retten får mere smag, hvis den får lov at simre noget tid.
  • Kog ris som anvist på posen.
  • Server retten med ris og friske koriander.
  • Velbekomme!

Noter

Jeg kan godt lide at retten har en tyk konsistens. Hvis du ønsker mere sauce, tilsætter du blot lidt mere vand.