Start med at lave suppen.
I en gryde kommes lidt olie. Hak rødløg og hvidløg fint og tilsæt til gryden. Lad det stege ét halvt minut.
Tilsæt finthakket ingefær, garam masala, spidskommen, kanel, kardemomme, nelliker og tomatpuré. Lad det igen stege lidt.
Tilsæt hakkede tomater og linser. Lad nu suppen koge 10 minutter, indtil kokosmælk tilføjes.
Imens skæres peberfrugt i tern og steges på en pande i lidt olie.
Når de har fået lidt farve tages de af varmen.
Hak cashewnødder og krydderurter og kom i en skål.
Tilsæt nu kokosmælk til suppen og lad det koge, til linserne er bløde. Tilsæt muligvis mere væske.
Smag suppen til med salt og top med friske krydderurter, de stegte peberfrugter og creme fraiche.
Velbekomme!