Go Back
+ servings
Udskriv

Små blomkålspizzaer

Ret Aftensmad
Køkken Vegetarisk
Antal 4 stk.
Forfatter Stinna

Ingredienser

bund

  • 1/2 stk. blomkål
  • 2 stk. æg
  • 3 spsk. rismel
  • 75 g parmesanost
  • 1/2 tsk. salt

topping

  • 4 spsk. grøn pesto - gerne denne hjemmelavede grønne pesto
  • 1 rødløg
  • lidt parmesanost

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • Riv blomkål fint - på et rivejern eller i en minihakker/food processor.
  • Tilsæt æg, rismel, revet parmesanost og salt.
  • Bland det hele godt sammen.
  • På en bageplade beklædt med bagepapir smøres dejen ud, til 4 små pizzaer.
  • Bages i ovnen til de er gyldne (omkring 15-20 minutter i min ovn).
  • Tag dem ud og top dem med pesto og revet parmesanost.
  • Bages i ydereligere ca. 15 minutter.
  • Toppes med rå rødløg (de kan også kommes på, inden de kommer i ovnen 2. gang)
  • Spises med det samme - velbekomme!