Go Back
Udskriv

Blommesalat med feta og perlebyg

Ret Salat
Køkken Vegetarisk
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 1 dl perlebyg eller perlespelt ukogt
  • 1/2 rødløg
  • 1 stor håndfuld frisk spinat
  • 6 blommer
  • 100 g fetaost / salatost

dressing:

  • 2 spsk. olivenolie
  • saft af 1 citron
  • salt
  • peber

soyamandler:

  • 1 dl mandler
  • 2 spsk soyasauce

Sådan gør du

  • Kog perlebyg i en gryde med vand.
  • Hak rødløg fint.
  • Bland rødløg, spinat, blommer skåret i kvarte og feta.
  • Når perlebyg er kogt, skylles de med koldt vand og kommes i skålen.
  • I en lille skål blandes dressingen og hældes over salaten.
  • På en pande kommes mandler og soyasauce. Varm det ved høj temperatur, til soyaen er trængt ind i mandlerne.
  • Top salaten med soyamandler.
  • Velbekomme!