Go Back
Udskriv

Cornflakestoppe med peanutbutter

Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 100 g cornflakes køb en glutenfri variant, hvis du ønsker dem glutenfri
  • 100 g mørk chokolade jeg brugte 70%
  • 2 spsk. peanutbutter

Sådan gør du

  • Smelt chokolade over vandbad i en skål.
  • Tilsæt peanutbutter og rør et sammen.
  • Kom cornflakes i en skål og hæld chokoladen over.
  • Vend det hele rundt med en ske, til chokoladen er godt fordelt over det hele. Pas på med at knuse cornflakesene.
  • Kom bagepapir på en plade eller bageplade.
  • Brug en spiseske til at tage noget af massen med og placer det på bagepapiret. Brug evt. en lille ske, til lige at samle toppene lidt.
  • Køles af ved stuetemperatur.
  • Spises når de er kolde og hænger sammen.
  • Velbekomme!