Go Back
Crumble med bær
Udskriv

Crumble med bær

Ret Bagværk
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 10 minutter
Antal 1 fad
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 300 g bær jeg brugte friske hindbær, solbær og ribs
  • 50 g mandler
  • 150 g havregryn
  • 30 g kokosmel den almindelige slags man normalt bruger til kokostoppe
  • 4 spsk. sirup eller honning
  • 100 g smør blødt
  • flødeskum eller creme fraiche til servering

Sådan gør du

  • Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
  • Kom de friske bær i en tærteform.
  • Hak mandler groft og kom dem i en skål sammen med havregryn, kokosmel, sirup og blødt smør.
  • Brug hænderne til at fordele smørret godt.
  • Kom indholdet af skålen ovenpå bærrene i tærteformen.
  • Bages i ovnen til en er gylden.
  • Spises lun med en klat flødeskum til.
  • Velbekomme.