Go Back
+ servings
Mangochutney
Udskriv

Mangochutney

Ret Dip og dressinger
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Antal 1 portioner
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 1 stk. løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stk. frisk mango
  • 2 dl vand
  • 1/2 dl sukker
  • 1/2 dl æblecidereddike
  • 1/2 tsk. kanel
  • 1/2 tsk. kardemomme
  • 1/2 tsk. spidskommen
  • 1/2 tsk. koriander
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Start med at hakke løg og hvidløg fint. Kom det i en gryde med lidt olie. Lad det stege lidt - det må ikke blive brunt.
  • Skær mango i mindre tern.
  • Kom mango og resten af ingredienserne i en gryde. Lad det koge, til mango er mørt og der ikke er meget væske tilbage.
  • Smag til med salt. Opbevares på køl.